АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РЕГАЛ МАСКА ЗА КОСА С АЛОЕ 

 

МАСКА ЗА КОСА с АЛОЕ и Витаминен комплекс Vip’s PRESTIGE

Концентриран продукт, целящ да постигне по цялата дължина на косъма дълбоко реструктуриращо действие. Предпазва капилярната фибра, като уплътнява и изглажда перфектно кутикулата. Благодарение на невероятните активни качества на алое вера барбаденсис и коктейла от витамини E, C и F, употребата на тази маска за плътност и блясък е препоръчителна, особено в периоди, когато косата е по-слаба и подложена на стрес. Нейната специфична интензивно хидратираща формула е насочена да предотврати неестетичните двойни краища и матирания вид на косъма, правейки го по-здрав и видимо по-лъскав . 
Тази маска е един истински концентрат на енергия. Дарява незабавно жизненост на тънката и чуплива коса без обем, подхранвайки в дълбочина косменото стъбло, като увеличава плътността му и придава по-голям обем и повече блясък на косата. Подходяща за всякакъв тип коси,като премахва антиста тичното действие и ги оформя.
Още от древен Египет Алое Вера Barbadensis Miller се определя като елексир за красота и дълголетие.

Възстановява обема, блясъка и хидратацията на косата със силата на натуралния овлажнител Алое Вера и коктейл от витамини E, C и F. Подобрява еластичността, здравината и виталността на косъма.

Начин на употреба: Нанася се върху измита и мокра коса. След 2-3 мин се изплаква обилно.

Заместители за РЕГАЛ МАСКА ЗА КОСА С АЛОЕ 250 МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта