АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Съвременен продукт с много фина текстура, препоръчван за комплексно подхранване на чувствителната зона около очите. Благодарение на натуралното съдържание, активните съставки на крема Коензимите Q10 и R, деликатно регенерират, ефективно изглаждат бръчките и предотвратяват появата на нови. Специално подбраният комплекс от екстракти на растения, намалява торбичките под очите и премахва тъмните кръгове. Натуралните масла от авокадо и бадем правят кожата около очите стегната и еластична. Биологично активните А, Е, F, H подхранват кожата. Препоръчва се за всекидневна употреба, сутрин и / или вечер в зависимост от нуждите на кожата.

Заместители за РЕГАЛ КРЕМ Q10+R КОМПЛЕКТ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта