АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РЕГАЛ MATT CONTROL ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН 


Уникална формула създадена за почистване на кожата. Специалната съставкаAc.net ® на френската лаборатория SEDERMA е разработена за контролиране на излишния себум и спомага за свиването на порите, като резултат кожата възвръща естествения си вид. Комплексът от екстрактите от Чаено дърво, Мащерка и Репей успокояват кожата. Салициловата киселина има кератолитично действие, което спомага за по-доброто пенетриране на активните съставки. Алантоинът и D-пантенолът даряват порция влага на кожата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: С тампон напоен с лосиона почистете кожата. Използвайте сутрин и вечер. При попадане в очите, изплакнете обилно с вода. Да не се използва за деца под 3 години.

Заместители за РЕГАЛ MATT CONTROL ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН 200МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта