АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РЕГАЛ ИЗБЕЛВАЩ ЛОСИОН ЗА ПИГМЕНТИРАНА КОЖА

 

Свеж, хидратиращ лосион за интензивна депигментация на лицето. Видимо намалява тъмните петна, изсветлява и придава сияен тен. Максималният депигментиращ ефект се дължи на MELASLOW ™ , който инхибира тирозиназната активност в процеса на меланогенезис. Богат на витамин С, флаваноиди и аминокиселини, които придават естествен блясък на кожата, като я правят видимо по-красива и копринено нежна. α + β – хидрокси киселините нежно ексфоалират роговите клетки, като спомагат за по-лесното навлизане на избелващите и хидратиращите компоненти. Препоръчва се в комбинация сИзбелващ дневен крем REGAL Light control.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанася се сутрин и вечер върху чиста кожа на лицето и другите пигментирани участъци от кожата с напоен памучен тампон.

Заместители за РЕГАЛ ИЗБЕЛВАЩ ЛОСИОН ЗА ПИГМЕНТИРАНА КОЖА 135 МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта