АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РЕГАЛ ГЕЛ ПЯНА ЗА ИЗМИВАНЕ


Богата кремообразна пяна с двойно действие – нежно почиства кожата без раздразнения, като едновременно стяга порите и нормализира естествения вид на кожата. Екстрактът от Чаено дърво и салициловата киселина спомагат за премахване на излишния себум и свиване на порите.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете пяната на върховете на пръстите и масажирайте лицето и шията. Изплакнете обилно с вода. Използвайте сутрин и вечер. Да не се използва за деца под 3 години. При попадане в очите, изплакнете обилно с вода.

Заместители за РЕГАЛ ГЕЛ ПЯНА ЗА ИЗМИВАНЕ 100 МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта