Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
AVENE КЛЕАНАНС KIT СЛЪНЧЕВА ЗАЩИТА | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Новият Клеананс 5РР 30 е предназначен специално за чувствителна кожа, склонна към акне. Формулиран на базата на MPI-SORB, патентована Комбинация на минерални екрани (M.P.I.) с TINOSORB TM M+S, той осигурява широка защита срещу UVB и UVА лъчи (ултра-широк спектър на абсорбция). Фотостабилен и с дълготраен ефект, Клеананс SPF 30 сьдържа също и прекурсор на витамин Е (пре-токофери/антиоксидант), който подсилва кожната бариера по отношение на свободните радикали. Наличието на Cucurbita pepo и цинков глюконат, правят тази емулсия специално адаптирана към мазната и акнеична кожа. Богата на термална вода Авен, която има успокояващи и противовъзпалителни свойства, тази емулсия се понася много добре и от най-чувствителните кожи. С лека, безцветна и немазна текстура, Клеананс емула се нанася лесно и прониква бързо, а това прави приложението й много приятно.

Заместители за AVENE КЛЕАНАНС KIT СЛЪНЧЕВА ЗАЩИТА

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс