Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
AVENE АКЕРАТ S 100 МЛ. | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

AKÉRAT 30 КРЕМ ЗА ЛОКАЛИЗИРАНИ ЗОНИ

ВРОГОВЕНА КОЖА

Интересни факти за кожата
Има 5 основни вида кожа: мазна, комбинирана (нормална), чувствителна, суха или повредена от слънцето. Вашият тип кожа се определя и количеството мазнина, която кожата ви произвежда. Гените, диетите, стреса, хормоналните функции, лекарствата и дори дневната ни грижа определят колко мазнина ще произвежда и ще откриете как типът ви кожа се променя постоянно от суха към мазна, всичко това само за месеци, което е нормално.
 

Възвръща мекотата на кожата, отстранявайки дебелите люспести плаки, локализирани в областта на лактите, колената, краката, ръцете и скалпа.

Полезни действия

o  Хидратиращо*: комбинираното действие на силно концентрираните активни съставки (урея 30% и млечна киселина) благоприятства излющването. Кожата Ви е по-гладка и по-кадифена.

o  Кераторегулиращо: този продукт намалява хроничното удебеляване на кожата, благодарение насалициловата киселина в по-висока концентрация (2%).

o  Успокояващо: термалната вода Avène, успокояваща и антииритативна, допринася за омекотяването на кожата.

* Хидратация на горните слоеве на кожата 

Подходящ ли е за мен?

Akérat 30 Крем за локализирани чувствителни зони е предназначен за кожа, склонна към вроговяване в локализирани зони: хронично силно удебеляване на кожата по тялото и скалпа.

Препоръки за употреба

o    За тяло: нанасяйте локално с масаж Akérat 30 Крем за локализирани зони на областите за третиране един или два пъти дневно.
o    За скалпа: нанасяйте и оставете да действа цялата нощ или един час с оклузивна превръзка, след което изплакнете с мек шампоан.
o    Не използвайте при деца под 3 години и на открити рани.
o    Избягвайте контакт с очите.

Заместители за AVENE АКЕРАТ S 100 МЛ.

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс