АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Съвет за хидратиране на косата
Избирайте козметиката си спрямо типа коса
Козметичните продукти трябва да се избират в зависимост от типа коса, който притежавате. През студените месеци е по-добре да третирате косата си с балсам и шампоан, които спомагат за възстановяване на баланса на кожата на главата. Когато косата е от мазен тип, добре е да се използва козметика, която спомага за регулиране на себума. Много подходящ избор е употребата на шампоан с коприва и лимон, които действат укрепващо върху косите. Също така специалната козметика за мазна коса и пърхут обикновено има антибактериално действие и спомага за премахването на раздразнението на скалпа.
 

Предназначение:

Предпазва от косопад и плешивост. Стимулира растежа на косата.

Действие:

Луковият шампоан нормализира обмяната на веществата, укрепва и подхранва космените фоликули и възстановява структурата на изтощената коса. Натуралните екстракти осигуряват допълнителна храна, облекчават сухотата и предотвратяват начупването и цъфтежа на косата. Шампоанът осигурява нежно почистване, без да нарушава естествения баланс, придава на косата блясък.

Начин на употреба:

Нанесете продукта върху мокра коса и масажирайте, доакто не се разпени, оставете да действа от 3 - 5 минути. Изплакнете обилно с вода. В случай на контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода.

Заместители за ЛУКОВ ШАМПОАН ЗА КОСОПАД И ПЛЕШИВОСТ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта