АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Ламизил - 7 дни, 1 апликация дневно.

Препоръчителният курс на лечение на гъбички по краката е 1 седмица (7 дни) по една апликация сутрин или вечер. Една опаковка Ламизил крем, дермгел или спрей е достатъчна за пълния курс, което е едно икономично решение.Ламизил убива гъбичната клетка. Това позволява бързо, ефективно и надеждно да се справите с проблема гъбички.

 • Ламизил действа бързо - курсът на лечение е само една седмица, докато стандартните курсове на лечение са с продължителност 3-4 седмици.
 • Ламизил е ефективен - процентът на напълно излекувалите се пациенти след терапия с Ламизил е над 90.
 • Ламизил е надеждна защита - след лечение с Ламизил процентът на рецидивите (повторна поява или заразяване) е много нисък.

  Причината за това е, че тербинафинът (активната съставка на Ламизил), който убива гъбичната клетка, се натрупва в кожата на третираните участъци и осигурява защита в продължение на три месеца след преустановяване на лечението.
 • Заместители за ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ 1% 15 ГР.

  Въведете своето име, email и телефонен номер.
  Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

  * маркира задължителните полета Изпрати Откажи
  Партньори и източници на информация
  Полезни връзки
  Карта на сайта