Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
AMBRA GRISEA / АМБРА ГРИЗЕА 30 СН | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

 

АМБРА ГРИЗЕА  е хомеопатичен монопрепарат

 

 

Хомеопатични медикаменти

Приготвят се от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология - процес на поетапни разреждания на източника и съответно динамизиране при всяко разреждане.


Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции /странични ефекти/ и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата /например приемане по невнимание на по-голяма доза от препоръчаната/.

Опаковката съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като пилулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Не се придружават от листовка за пациента с определени терапевтични показания или дозировка, тъй като тези лекарства могат да се използват при много различни нозологични единици (заболявания): например, едно и също лекарство може да се предписва в случай на слънчев удар, ухапване от насекомо, симптоми на грип, главоболие и др.

Монопрепаратите се предлагат на българския пазар под формата на тройно импрегнирани пилули /малки глобули/ поставени в цилиндрични полупрозрачни пластмасови опаковки. Последните са с различно оцветяване, съответно на различните разреждания: 5CH, 9CH, 15CH и 30CH:

Амбра гризеа влияе при плахост, срамежливост, изчервяване, загуба на самоувереност, затваряне в себе си след провал, унижение, обида.

 

ПОКАЗАНИЯ НА АМБРА ГРИЗЕА:

Психика и нервна система: Притеснение с невро-вегетативни прояви - пристъпи на спастична кашлица на обществени места, астма от емоционален произход, астматичен пристъп при най-малко напрежение, метеоризъм, аерофагия. Хиперестезия и астения. Безсъние от възбуда и повишена емоционална чувствителност - сънят изчезва при лягане. Остаряване с интелектуално и емоционално обедняване

Сърдечно-съдова система: Тахикардия от емоционално естество.

Полова система: Интерменструален синдром с маточни кръвотечения при най-малки провокации. Функционална менометрорагия при най-малки усилия.

 

Начин на употреба

Спазвайте броя на гранулите написани на рецептата. Най-общо казано се препоръчва приемите на хомеопатични лекарства да стават не по време на хранене. Когато става дума за нормални гранули обикновено се препоръчват 5 гранули на прием. Когато става дума за дози (около 200 малки гранулки) количеството се приема наведнъж. Дозата може да бъде заместена (когато не се разполага с такава) с десет гранули наведнъж. Изсмучете гранулите като ги оставите да се стопят в устата ви.

Когато става дума за малки деца или бебета хомеопатичните лекарства могат да се разтварят в малко вода. Това става или в чаша с вода или в биберона, без да се загряват. Необходимо е разтворът да се подменя всеки ден.

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.

Заместители за AMBRA GRISEA / АМБРА ГРИЗЕА 30 СН

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин