Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
Alfa max / АЛФА 2 ТАБЛ # 120 Д-Р ТОШКОВ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

АЛФА МАКС / Alfa max

Как действа?

Люцерната (Medicago sativa) е била използвана в народната медицина отпреди много години поради нейните ценни лечебни свойства. Съвременните научни изследвания доказват, че нейните листа и надземна част съдържат големи количества бета-каротин, витамин B, C, D, E и K, минерали - калий, желязо, калций и фосфор. Последните два минерала са важни за развитието на костната система и зъбите. Люцерната има силно детоксикиращо действие поради съдържанието на хлорофил.


Люцерната може успешно да се използва в случаи на остри и хронични заболявания на гастроинтестиналния тракт - газове, язвена болест и безапетитие. Това се дължи на високото съдържание на витамин U, Алкализиращия ефект на люцерната, ефикасно неутрализира солната киселина, което се подпомага от наличието на магнезий в съвременните продукти. Люцерната съдържа и активни антимикотични агенти, с което подпомага действието на Ацидофилус, тя е добър лаксатив, природен диуретик . Люцерната подобрява абсорбцията и асимилацията на въглехидрати, белтъчини, калций, желязо и други олигоелементи. Нейните екстракти са особено полезни за възрастни хора, тъй като укрепват имунната система, забавят процесите на стареене, увеличават физическата сила и жизнеността и благоприятно повлияват на безсънието.


Люцерната се използва в лечението на хронични и остри заболявания - цистит, простатит, ревматични болести, за стимулиране на лактацията. Нейното действие е бавно, но продължително. Тя съдържа високи дози мастноразтворими витамини, които могат да се натрупват.


Люцерната е била наречена “големият изцелител” -това растение съдържа 8 есенциални ензима. В 100 грама се съдържат 8 000 IU витамин А и 20 000 - 80 000 IU витамин К. Последният подобрява състоянието на хемофилиците, коагулацията на кръвта и предотвратява екстремните кръвозагуби при менструация. Повишеният прием на витамин К може да помогне на хората, страдащи от чести кръвотечения от носа.

Как и колко може да се приема?

3x1 или 2 таблети дневно след храна

Заместители за Alfa max / АЛФА 2 ТАБЛ # 120 Д-Р ТОШКОВ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс