Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
9027 ГАНОДЕРМА НАРЯЗАНА 50ГР. | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Гъба Рейши - сушена, нарязана на ленти - 40гр
Ganoderma lucidum
- Лингши, Ling zhi, Линг Ши, Линг Чи

Ганодерма луцидум /РЕЙШИ/ или Линг Чи е дървесна гъба, която расте върху дънерите на някои видове дървета. Размножава се чрез спори, които имат твърда обвивка и трудно се закрепват върху дънерите и затова гъбата се намирала сравнително рядко и струвала много скъпо. Това наложило нейното култивиране в края на 20 век.

РЕЙШИ е царят на адаптогените. Тя превъзхожда дори женшена. Адаптогените имат три важни качества: безопасни са и нямат странични ефекти, действат върху цялото тяло и нормализират физиологичните функции. Рейши съдържа органичен германий - елемент с функции на адаптоген.

РЕЙШИ се използва за лечение от 5000 години. Тя е класифицирана като най-доброто от всички лечебни средства от домашната аптека, използвани от китайски лекари. Според китайската традиционна медицина РЕЙШИ успокоява ума и често се препоръчва при безсъние, невроза и при болка.

РЕЙШИ съдържа полизахариди, тритерпени, аминокиселини, аскорбинова киселина, стероли, минерали, микроелементи. Полизахаридите са имуномодулатори, които благоприятстват усилването дейността на имунитета.

Действие:
*Хепатопротективен и хепатостимулиращ ефект: Има данни за антитоксично въздействие, което продължителният прием на Рейши оказва върху различни чернодробни токсини, като алкохол, лекарства, натоварващи черния дроб и др. Използва се като адаптоген в добавки при профилактика на чернодробното здраве.
*Антираков ефект: Установено е, че приема на екстракт от Рейши увеличава производството на вид цитокинини, с които белите кръвни телца маркират враждебни тъкани и клетки. Става дума за интерлевкин-2. Освен в лечението на ракови образувания, Рейши се използва и за предотвратяване на метастази след операции.
*Анти-стрес адаптоген: Изследван е механизъм на анти-стрес въздействие, което гъбата Рейши оказва върху хората, които я приемат. Общият адаптогенен ефект е доказан по редица параметри, отчитащи нивата на стрес.
*Подпомага дихателната система: Установено е, че облекчава бронхити, астма, кашлица и различни възпаления на дихателните пътища.
*Имуномодулаторен ефект: Рейши въздейства върху имунитета като променя чувствителността към определени бактерии и вируси, ракови тъкани.

Начин на употреба:
Гъба Рейши, нарязана на ленти обикновена се добавя в храната - препоръчва се добавянето в супа, която се приема на гладно. Подробно упътване на опаковката.

Заместители за 9027 ГАНОДЕРМА НАРЯЗАНА 50ГР.

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс