Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
4949 ОВЛАЖНЯВАЩА МАСКА С ТЕРМАЛНА ВОДА | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

ОВЛАЖНЯВАЩА МАСКА С ТЕРМАЛНА ВОДА

Загубата на влага в кожата е една от причините за стареенето й. Обезводнената кожа е резултат на прекаленото влияние на ултравиолетовите лъчи, на ниската влажност на въздуха в помещенията, на използването на твърда вода, на замърсяването на въздуха, недостатъка на кислород и подхранващи вещества.

Овлажняващата маска помага за поддържането на естествен воден баланс на кожата. Тя е подходяща за всички типове кожа, преди всичко за суха, уморена и обезводнена.

Овлажняващите маски за тяло попълват дефицита от витамини в кожата, поддържат тялото в тонус, повишават циркулацията на кръвта, обезпечават интензивното и дълготрайно овлажняване, като възпрепятстват изпаряването на влагата от дълбоките слоеве на епидермиса.

Те възстановяват, освежават и стягат кожата, правейки я много по-гладка и нежна. Активните компоненти на маската са натуралните вещества, от които зависи оптималното ниво на овлажняване. Тяхното действие е засилено с добавянето на натурални ароматни масла, морски минерали и водорасли, витамини, хиалуронова киселина, екстракти от растения и плодове, ферменти, млечен серум, термална вода и други компоненти

Заместители за 4949 ОВЛАЖНЯВАЩА МАСКА С ТЕРМАЛНА ВОДА

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин