Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
ALVOCAST - АЛВОКАСТ 5МГ # 28ТБ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

АЛВОКАСТ 5МГ Х 28ТАБЛ

ALVOCAST 5MG X 28 TABL

Montelukast sodium

АЛВОКАСТ е антагонист на левкотриеновия рецептор, който блокира веществата, наречени левкотриени. Левкотриените причиняват стеснение и оток на дихателните пътища в белите дробове. Чрез блокиране на левкотриените АЛВОКАСТ подобрява симптомите на астмата и помага за контрола на астмата и сезонната алергия (известна като сенна хрема или сезонен алергиген ринит).

Вашият лекар е предписал АЛВОКАСТ за лечение на Вашата астма, чрез предотвратяване на дневните и нощните симптоми на астма.
• АЛВОКАСТ се използва за лечение на пациенти на възраст от 15 и повече години, при които не е постигнат задоволителен контрол с техните лекарства и имат нужда от допълнителна терапия
• АЛВОКАСТ също помага и за предотвратяване на стеснението на въздухоносните пътища, предизвикано от физически усилия
• При пациенти с астма, при които АЛВОКАСТ е предписан за лечение на астма, той също так аможе да облекчи симптомите на сезонен алергичен ринит.

Информацията е предоставена само с информативна цел и не може да замести консултацията със специалист - лекар или фармацевт.

Заместители за ALVOCAST - АЛВОКАСТ 5МГ # 28ТБ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин