Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
ЗЕРОСТРЕС # 20 ТАБЛ. | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

ZERO STRESS/ ЗЕРО СТРЕС - хранителна добавка намаляваща стреса!

20 ФИЛМИРАНИ ТАБЛЕТКИ

Кога се използва ZERO STRESS?
ZERO STRESS се използва при състояния на стрес, съпътстван от: тревожност, раздразнителност, проблеми с концентрацията, нервно-психическа преумора, нарушения на съня.

Какво съдържа ZERO STRESS?
Eдна филмирана таблетка съдържа 300 mg стандартизиран сух екстракт от валериана.
Помощни вещества: силицифицирана микрокристална целулоза, натриев нишестен гликолат, натриев стеарилфумарат.
Корените на Валериана се използват от векове заради доказания седативен лечебен ефект. Предимствата на съврененния продукт ZERO STRESS са, че съдържа стандартизиран екстракт от валериана и таблетките се произвеждат по уникална немска технология. Тези предимства гарантират неговото високо качество и ефективност.
 
Как действа ZERO STRESS?
ZERO STRESS успокоява нервната система, отстранява чувството на възбуда и напрежение, премахва раздразнителността, безпокойството и тревогата, контролира емоциите, скъсява времето за настъпването на съня и подобрява неговото качество.

Как се приeма ZERO STRESS?
Ако е необходимо успокояване през деня, се приема 1 таблетка в сутрешните или следобедните часове.  При нарушение в съня  се приема по 1 таблетка вечер половин час преди лягане. Таблетките се приемат цели, без се дъвчат или смучат, с достатъчно количество течност. Приемът не зависи от храната (може да се прилага на гладно или след хранене) и не се повлиява от хранителния ви  режим.
За  постигане на оптимален ефект ZERO STRESS трябва да се приема 4-6 седмици. Ако проблемите Ви не отзвучат е препоръчително да се обърнете към лекар.

Безвреден ли е ZERO STRESS?
ZERO STRESS e безвреден за възрастни, без ефект на привикване и зависимост.
ZERO STRESS съдържа натурално седативно средство, без странични ефекти и при продължително приемане. Няма негативно въздействие върху състоянието на будност и не предизвиква усещане за сутрешна сънливост.

Какво друго трябва да се спазва при употреба на ZERO STRESS?
Не използвайте ZERO STRESS преди или по време на шофиране или ако се налага да извършвате дейности, изискващи повишено внимание.
Не трябва да се превишава препоръчваната доза.
Поради липса на достатъчно системни проучвания, не се препоръчва да се приема по време на бременност и кърмене, както и при деца.

Как се съхранява ZERO STRESS?
Продуктът се съхранява на сухо при температура под 25?С.
Да се съхранява на места, недостъпни за деца!
ZERO STRESS трябва да се употребява само в срока на годност, посочен на опаковката.

Заместители за ЗЕРОСТРЕС # 20 ТАБЛ.

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс