Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
Aquafresh citrus / АКВАФРЕШ Паста за Зъби ЕКСТРИЙМ КЛИЙН ЦИТРУС МИНТ 75МЛ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Паста за зъби Aquafresh citrus mint, 75 ml

Екстремно усещане за чистота! 

Прониква дълбоко, като за дълго оставя изкрящо чувство за изключителна чистота. Почувствайте действието на микроактивната пяна, която достига до трудно достъпните места. Дори почиства езика в дълбочина, оставяйки устата ви идеално чиста. Унищожава бактериите и освежава устата и  дъха в продължение на часове

Препоръки: Почиствайте зъбите и езика два пъти дневно. За деца под 7 години използвайте количество с големината на грахово зърно. Наблюдавайте миенето на зъбите, за да се избегне поглъщането на паста. Ако използвате флуоридни добавки, консултирайте се с вашия стоматолог.

Заместители за Aquafresh citrus / АКВАФРЕШ Паста за Зъби ЕКСТРИЙМ КЛИЙН ЦИТРУС МИНТ 75МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин