Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
4947 ПИЛИНГ МАСКА С МИНЕРАЛНА КАЛ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

ПИЛИНГ МАСКА С МИНЕРАЛНА КАЛ

огатият състав на калта позволява тя да въздейства пряко върху регенерирането на клетките, да подобри еластичността на кожата и да намали или дори напълно изчисти екземите. Използвана като козметично средство, води до разширяването на съдовете, ускоряването на кръвообращението и обменните процеси.

Черната кал съдържа органични вещества, смесени с минерали и соли от морето. В нея са открити много важни за човешкия организъм микро и макроелементи -  калций, магнезий, органичен азот, натрий, фосфор, желязо, мед, цинк, хлор, селен и др. Те са причина не само лечебната кал, но и козметичните продукти, разработени на базата на солите и калта, да имат комплексен оздравителен ефект върху всички органи и системи на човешкия организъм. Заради минералният й състав се препоръчва при ставни и кожни проблеми, при проблеми с нервната система и др.

Минералната кал се използва за кални бани на цялото тяло, за отделни части, за маски за лице и за косата. Помага на кожата да се очиства от вредните токсини и шлаки, прониква в дълбочина в порите и съвършено ги почиства. Минералите, съдържащи се в калта, подхранват кожата, възстановяват витаминния, минералния и водния й баланс.

Използването на този продукт дори в домашни условия гарантира добър външен вид и самочувствие. Антиоксидантните свойства на калта ще предпазят кожата от вредните влияния на околната среда и ще намалят на риска от преждевременно стареене. Освен това успешно може да ограничи разпространението на съществуващия целулит

Заместители за 4947 ПИЛИНГ МАСКА С МИНЕРАЛНА КАЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс