Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
ADVIN PUREDERM - АДВИН ПЮРДЕРМ МАСКА УСПОКОЯВАЩА ХИДРАТИРАЩА ЗА МЪЖЕ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

PureDerm Релаксираща и хидратираща маска за мъж / Advin PUREDERM SOOTHE Hydrating MASK MEN

Видимо релаксира и действа анти стресово при мъжката кожа на лицето. Помага да се съживи и придобие блясък кожата чрез предоставяне на витамин Е и естествени елементи. За всички типове кожа.
PureDerm Релаксираща и хидратираща маска за мъже е специална грижа за кожата, която е формулирана с витамин Е и естествени екстракти от Pinus и бръшлян . Тя действа най-добре в съживяването на уморена и нееластична кожа чрез предоставяне на хидратация и подхранване и контрол на себума. Power формула бързо изяснява кожата за по-светло и по-младо лице.

Заместители за ADVIN PUREDERM - АДВИН ПЮРДЕРМ МАСКА УСПОКОЯВАЩА ХИДРАТИРАЩА ЗА МЪЖЕ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс