Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
4211 НАО СИН ШУ 120МЛ. | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Нао Син Шу

е ново поколение екологично чист хранителен продукт на китайската ортодоксална медицина, произведен по научна методология, основаваща се на медолечението. Негова главна съставка е екстракт от Armillariella mellea (дрожди от медоносна гъба), като са добавени още пчелно млечице, висококачествен пчелен мед, жен-шен, Glycyrrhiza uralensis (уралска солодка) и др.

За създаването на Нао Син Шу са подбрани: йод от кафявите водорасли, селен от пчелния мед, цинк и мед от пчелното млечице, магнезий от боровите дървета, желязо от бадемите, германий от гъбите, кобалт от соята, калций от мидените черупки, силиций, фосфсор и др. Комбинацията на жен-шена с тези микроелементи увеличава ефективността на действието му. Чрез Нао Син Шу бързо се постига енергиен баланс в човешкия организъм, поради което той се определя като формула на равновесието и хармонията.

Нао Син Шу влияе положително върху обменните процеси и кръвообращението, оптимизира микроциркулацията. Подпомага концентрацията на вниманието, консолидацията на паметта, ускорява процесите на обучение, което го прави особено походящ за ученици, студенти, хора на умствения труд и спортисти. Успешно се прилага при сърдечносъдови и мозъчни проблеми и свързаният с тях учестен пулс, нестабилен сърдечен ритъм, лесна уморяемост при физически натоварвания, отпадналост, главоболие и световъртеж. Нао Син Шу регулира кръвното налягане и успешно се прилага за възстановяване, укрепване и поддържане на добро здравословно състояние при възрастни хора. То подобрява дейността на нервната система, премахва напрежението, помага при безсъние и за преодоляване на психически натоварвания и стрес. Укрепва имунната система, влияе благоприятно върху вътрешните органи и противодейства на процесите на стареене.

Фармакологичните тестове са доказали, че Нао Син Шу е ефикасен общоукрепващ, тонизиращ и в същото време успокояващ препарат.
Положителното му въздействие се проявява бързо, при продължителна употреба няма токсичност и нежелани странични ефекти.
 

Състав: Armillariella mellea (дрожди от медоносна гъба), пчелно млечице, пчелен мед, жен-шен, Glycyrrhiza uralensis (уралска солодка) и др.

Приложение: Един – два пъти дневно по 1 флакон от 10 ml, приет преди хранене.
Препоръчителен минимален курс – 3 опаковки. Поддържаща доза – 1 флакон дневно.
Преди употреба флаконът да се разклати.
Нао Син Шу се предлага в опаковки от 10 флакона по 10 ml.

Заместители за 4211 НАО СИН ШУ 120МЛ.

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин