Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
4262 ТОНИЗИРАЩ СИРОП "ИЧИЯНШУЕ" # 10АМП | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

ТОНИЗИРАЩ СИРОП "ИЧИЯНШУЕ" Х 10АМП

Сиропът е създаден по традиционна китайска рецепта чрез използване на съвременна технология.

Съдържа 18 вида аминокиселини, 8 от които не се произвеждат от човешкия организъм, но са му необходими, както и витамини от група В и др.

Състав: аминокиселини, извлек от китайски лепкав ориз, пчелен мед, планинска минерална вода и др.

Предназначение и действие: редовната употреба на сиропа подсилва функциите на органите, регулира кръвното налягане, повишава имунитета, предпазва кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението, освежава кожата, подобрява съня и има цялостно благоприятно влияние върху човешкия организъм.

Начин на употреба (дозировка): пие се 3 пъти на ден по 10 - 20 мл. Преди употреба ампулата/шишенцето се разклаща, след което металното фолио се пробива със сламката за еднократна употреба.

Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Нето: 12 ампули/шишенца по 10 мл.

Съхранение: в хладилни условия или на хладно място в добре затворена опаковка.

Заместители за 4262 ТОНИЗИРАЩ СИРОП "ИЧИЯНШУЕ" # 10АМП

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин