Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
4145 ПЛАСТИР ЗА ПОЧИСТВАНЕ ПОРИТЕ НА НОСА-ЖЕНИ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Черните точки и разширените пори са проблем за почти всяка жена.

Има ново решение на проблема. С тях почиствате порите и премахвате черните точки. Производителите препоръчват да ги ползвате не повече от 2 пъти седмично, защото ще нарушите естествената защита, която кожата има. Рискувате тя да се изтощи и възпали. Няма да изглеждате добре и ще чувствате цялото си лице като прежулено. Освен това колкото по-често почиствате черните точки, толкова по-бързо порите отново се пълнят и се появяват нови. Затова не се изкушавайте, а спазвайте инструкциите. Така с времето ще успеете да сведете появата им до минимум.

Повечето почистващи лепенки са направени специално за Т-зоната – чело, нос, брадичка. Формата им ви улеснява да ги поставите точно върху проблемните места. Преди да ги използвате почистете лицето добре. Не е нужно да си правите парна баня. Според производителите в лепенките има антибактериални съставки, които изтеглят мръсотията и изсушават пъпките. Слагате лепенка на предварително намокрен участък от лицето си – брадичката например. Проверявате дали е залепена добре и стоите с нея известно време – обикновено между 10 и 15 минути. След това я отделяте от кожата си с рязко дръпване. Би трябвало лицето ви да е чисто, а черните точки да са останали по лепенката. След това можете да се намажете с лек, хидратиращ крем.

Ако сте опитвала всички други начини да се справите с проблема и не сте доволна, опитайте този. Той е лесен, евтин и би трябвало бързо да видите ефекта. Разбира се, не разчитайте само на него. Яжте много плодове и зеленчуци, пийте по 2 литра вода на ден и не прекалявайте със сладкото. До седмица, най-много две, лицето ви ще бъде чисто, свежо и сияйно.

Заместители за 4145 ПЛАСТИР ЗА ПОЧИСТВАНЕ ПОРИТЕ НА НОСА-ЖЕНИ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин