Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
4067 АНГЕЛИКА 100ГР. | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

АНГЕЛИКА 100ГР.

Корените и коренищата на китайската ангелика съдържат етерични масла (ангелиново), кумарини,флавоноиди, дъбилни вещества витамин Е и др.

Китайската ангелика притежава общо укрепващо и тонизиращо действие, допринася за нормализацията функциите на централната нервна система, препоръчва се при вегетативни неврози и безсъние. Тя подобрява периферното кръвообращение, разширява кръвоносните съдове, намалява вискозитета на кръвта и риска от тромбообразуване. Притежава обезболяващ ефект, който превъзхожда този на аспирина. Повишава нивото на хемоглобина и се препоръчва при лечение на анемии. Стимулира отделянето на жлъчка, стомашен и панкреатичен сок, подобрява моториката на стомашно-чревния тракт. Поради това се препоръчва при хипоацидни гастрити, дуоденити, инфекциозни и не инфекциозни колити, дискинезия на жлъчните пътища.

Етеричното масло на китайската ангелика има спазмолитично и противомикробно действие, препоръчва се при заболявания на дихателната система. Освен това действа като уросептик, има диуретично действие и се препоръчва при възпалителни заболявания на пикочо-половата система.

Китайската ангелика често е наричана „женски жен-шен“. Тя нормализира хормоналния баланс в женския организъм. При дисменорея възстановява редовността на менструалния цикъл и отстранява болезнените усещания. Оказва благоприятно действие при гинекологични заболявания свързани със застойни явления в малкия таз. Подпомага възстановяването на менструалния цикъл след спиране на хормонални препарати. В китайската медицина растението се използва за облекчаване на родилните болки.

Заместители за 4067 АНГЕЛИКА 100ГР.

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс