Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
Avemar / АВЕМАР МЕДИЦИНСКА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА 510ГР | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

АВЕМАР прахчета

Състав:
Сух ферментирал пшеничен зародиш, малтодекстрин, фруктоза, агент за предотвратяване на слепване (силиконов двуокис), лимонова есенция, подсладител (acesulfame-K), натриев хлорид, полиращ агент (стеаринова киселина).

 

Предпазни мерки:
Приемането на хранителната добавка Avemar става след консултация с лекар.
Пациентите с наследствена непоносимост към фруктозите или пациенти със свръхчувствителност към които и да било от компонентите или съставките на Avemar не трябва да приемат Avemar.
Пациентите страдащи от диабет трябва да приемат Avemar под контрола на лекуващия лекар, заради въглехидратня внос и дозите на инсулина.
Пост оперативно приложението на хранителната добавка Avemar трябва да започне, когато пациентът е в състояние да приема храна през устата.
Продуктът не бива да бъде приеман по време на бременност или кърмене.
Употребата на АВАМЕР е забранена за пациента с трансплантиран орган или тъкан.
Продуктът не може да бъде използван, ако пациентът има кървящи язви по гастро-интестиналния тракт (кървяща стомашна или язва на дванадесетопръстника), ентерит/колит (остро чревно възпаление), синдром на патологична абсорбация
Avemar да се съхранява на обезопасено от деца място!

 

Взаимодействие с лекарствени средства:

Avemar се приема два часа преди или след приемане на други хранителни добавки или лекарствени продукти.

АВЕМАР не трябва да бъде приеман в комбинация с никакви препарати, съдържащи витамин С , в интервал от два часа преди или след приема.
Приемането на Avemar трябва да бъде преустановено два дни преди извършването на прегледи с контрастни рентгенови снимки с прилагането на бариев сулфат и трябва да бъде възстановено два дни след извършването на прегледи с контрастни рентгенови снимки с прилагането на бариев сулфат!

 

Начин на приложение:

Курсът на приемане на добавката за храната Avemar се съобразява със здравословното състояние, терапевтичните и диагностични процедури, на които се подлага пациента заради основното си заболяване.

Приготвяне на единична доза:

Едно саше се разтваря в чаша вода.
Прясно приготвеният разтвор от Avemar се използва в рамките на 30 минути след приготвянето му! Неупотребеният разтвор се изхвърля.

 

Дозировка:

За възрастни с телесно тегло ~ 70 кг - една доза се равнява на едно саше Avemar на ден.
Препоръчва се Avemar да бъде приготвян и консумиран 1 час преди обяд.
Пациентите с телесно тегло от 90 кг и нагоре да консумират 2 сашета и се препоръчва да взимат Avemar приблизително 1 час преди закуска и вечеря.

Препаратът Avemar може също да бъде приготвян и консумиран смесен с освежителни напитки или с негазирана минерална вода, без добавяне на други хранителни добавки, в частност вит.С.

 

Avemar е микробиологично чист продукт.


Заместители за Avemar / АВЕМАР МЕДИЦИНСКА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА 510ГР

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс