Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
Aroma Hot Body Slim / СЕРУМ ХОТ БОДИ СЛИМ АНТИЦЕЛУЛИТЕН СЛИМИНГ 200МЛ АРОМА | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Антицелулитен слиминг серум Aroma Hot Body Slim

Клинични тестове доказват антицелулитното и отслабващо действие на Pink Pepperslim™ (мощен fat burner ( „изгарящ“ мазнините продукт), който ускорява на циркулацията на кръвта и метаболизма на мастните клетки. Съставката се добива от вид дърво, което расте в Бразилия и на остров Мадагаскар, известно със сладко-пиперливия аромат на лютивите си червени плодове, които се ползват и като подправка).

 

- намалява обиколката на бедрата, ханша и талията с до 2,2 см!

Интензивно антицелулитно действие срещу компактния, порестия и локалния целулит с доказани клинични резултати, като заглажда „портокаловата“ кожа, стяга и намалява обиколката на бедрата и ханша.
Комбинацията на активните антицелулитни и отслабващи съставки в серума, действа върху мастните клетки за видим и продължитeлен ефект върху нежелания целулит, за оформяне и стягане на тялото.

С концентриранo масло от зърната на розов пипер - Pink Pepperslim 

В 3 посоки се бори срещу упорития целулит:

  • Намаляване размера на мастните депа (пре - липолитично действие) – превръща макронатрупванията от мазнини в микронатрупвания и ги подготвя за последващо разграждане. Маслото от зърната на розовия пипер ускорява значително метаболизма на клетките, без да причинява разширяване на кръвоносните съдове.
  • Разграждане на мазнините (Липолитично действие) – ускорява разграждането на мазнините до мастни киселини, които лесно се освобождават от организма. Способността на Pink Pepperslim да разгражда мазнините е 1737%, 8 пъти по-голяма в сравнение с кофеина!
  • Образуването и складирането на мазнините в масните депа, блокира тяхното окрупняване и стимулира микроциркулацията. Като резултат тялото ви изгаря акумулираните мазнини.

Мощната формула на антицелулитен слиминг серум Аroma HOT Body Slim още L-carnitine, Кофеин, Екстрактът от див кестен и Коензим Q10+ - съставки, които изглаждат мастните натрупвания и се грижат за здравия вид на кожата.

 

Начин на употреба: Втривайте с леки масажни движения 2 пъти на ден – сутрин и вечер, върху чиста и добре подсушена кожа, върху проблемните зони от тялото.

Заместители за Aroma Hot Body Slim / СЕРУМ ХОТ БОДИ СЛИМ АНТИЦЕЛУЛИТЕН СЛИМИНГ 200МЛ АРОМА

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин