АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Ръжените ядки са по-слабо популярни са от овесените, но не им отстъпват с много по макронутриенти, а освен това са по-нискокалорични. Богати са на витамините В1, В2, B3, В5, В6 и В9, както и на минералите фосфор, магнезий, калий, цинк, желязо и мед.


Употреба

Основа за приготвяне на мюсли. Добавка към супи и пълнежи. Накисват се във вода в съотношение 1:1 за около 2 часа, след което водата се отцежда и ядките се смесват с мляко (соево, оризово) или с плодов сок. Ядките се варят 5 минути, след което се оставят на котлона.

Заместители за РЪЖЕНИ ЯДКИ 250ГР.

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта