АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Рувенор гел / Ruvenor Gel

За леки крака!

Предназначение: Гел за крака с екстракт от бодлив залист. Създава усещане за лекота. Подходящ е за жени с козметични проблеми дължащи се на разширени вени.

Активната съставка в Рувенор гел е екстракт от бодлив залист (Ruscus aculeatus). Бодливият залист е растение, разпространено по средиземноморските страни. Екстрактът му е ефективен при тонизиране на вените поради противовъзпалителните си качества. Активната биохимична субстанция е рускогенин. Хербалисти от различни епохи са използвали този вид мирта за лечение на варикозни вени и хемороиди. В последните години се натрупва все повече научна информация в подкрепа на качествата, приписвани му от народната медицина. Притежава венотонизиращи, съдопротективни и противовъзпалителни качества. Редуцира ненормално повишената капилярна пропускливост и свързаните с това отоци.

Добавените естествени масла от лавандула (Lavandula angustifolia oil) и мента (Mentha piperita oil) с охлаждащото си действие допринасят за намаляване субективните признаци на разширените вени-болки, сърбежи и тежките крака.

Гелната форма допълва по чудесен начин действието на вече доказалите своята ефективност таблетки Рувенор.

Гелът е с превъзходна абсорбция, прониква бързо в кожата и не оставя следи по дрехите.

 

Начин на употреба:

Изстискват се 3-4 см от гела. Нанася се, където е необходимо, с леки масажиращи движения до пълно попиване в кожата 2-3 пъти дневно.

 

Странични явления: При спазване на препоръчителните дози съставките на Рувенор са безопасни и без странични действия.

 

Предупреждения и противопоказания:

Поради липса на установени данни за безопасност на съставките на Рувенор при бременност и кърмене, да не прилага при тези случаи. Приемът да се прекрати по време на лактация. Не се препоръчва за деца!

Опаковка: Туба алуминиев ламинат 65 ml в картонена кутия.

Съхранение: Пазете кутията в сухи, недостъпни за деца места при стайна температура.

Заместители за РУВЕНОР ГЕЛ ЗА КРАКА 65МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта