АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

                                                      РОЛЕТРА ТАБЛ. 10МГ Х 30

Съдържание: Всяка таблетка съдържа Loratadine 10 mg
Приложение: Ролетра е индициран при възрастни за облекчаване на симптомите, асоциирани със сезонен и персистиращ, целогодишен, алергичен ринит, като кихане, ринорея и сърбеж, както и сърбеж и парене на очите. Назалните и очни белези и симптоми бързо се облекчават след перорално приложение. Roletra  също така е индицирана за облекчаване на симптомите, асоциирани с идиопатична хронична уртикария.
Дозировка: При деца от 6 до 12 годишна възраст ( под 30 кг): по 1/2 таблетка Ролетра дневно. При деца от 6 до 12 годишна възраст (над 30 кг): по 1 таблетка дневно. При деца над 12 годишна възраст и възрастни: 1 таблетка дневно.

Лекарствени взаимодействия:

Винаги трябва да се консултирате с лекуващия лекар или фармацевт за приемането на други лекарства едновременно с Roletra. Особенно това се отнася до случаите, когато трябва да се лекувате с такива антибиотици, като кларитромицин, еритромицин или противогъбичкови средства - итраконазол, кетоконазол, които могат да променят степента на метаболизиране

Противопоказания: свръхчувствителност към продукта, при бременност и кърмене е необходима консултация с лекар.

Нежелани лекарствени реакции на Ролетра.

Както и всяко друго лекарство Roletra може да предизвика в редки случаи следните нежелани реакции: при отделни пациенти може да се появи главоболие, замайване, чувство на умора, съхнене на устната и носната лигавица. В много редки случаи са възможни единични случаи на поява на алергични реакции, зрителни нарушения, мускулни болки и крампи, понижаване или повишаване на кръвоното налягане, ускоряване на сърдечна честота, промени във вкуса, намалено либидо, гадене, повръщане, промени в чернодробните показатели, безпокойство и намалена способност за концентрация

Заместители за РОЛЕТРА ТАБЛ. 10МГ # 30

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта