АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

RUBIALINE - кремИнтензивно третиране на възпалената и зачервена кожаРУБИАЛИН (RUBIALINE) укрепва съдовата стена, свива стените накапилярите, повишава съдовата резистентност и предпазва от ре-цидиви. Успокоява,омекотява и хидратира в дълбочина.Благодарение на специфичен комплекс от съставки и начин на дейст-вие РУБИАЛИН (RUBIALINE) ефикасно намалява паренето на кожата,веднага след нанасянето му, като доставя усещане за облекчение икомфорт, активирайки терморегулацията, чрез охлаждане наепидермиса.

Заместители за РУБИАЛИН КРЕМ 40МЛ SVR

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта