АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

                                          РИБОМУНИЛ ТАБЛ Х 12

СЪСТАВ: Рибозомни фракции - рибизоми, съдържащи 70% РНК от следните бактериални видове: Klebsiella pneumoniae, Str.pneumoniae, Str. pyogenes, H.influenzae. Мембранна фракция - от Kl.pneumoniae-протеогликани.

ПОКАЗАНИЯ: Профилактика на рецидивиращи заболявания в оториноларингологията и бронхо-пулмонални инфекции при деца, възрастни и пациенти в напреднала възраст.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: През устата по 3 таблетки дневно сутрин на гладно. - първи месец - 4 поредни дни от седмицата, в продължение на 3 седмици - следващите 5 месеца - 4 поредни дни от месеца"

Заместители за РИБОМУНИЛ ТАБЛ # 12

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта