АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

РЕСТАВИТ / Restavit caps


Революционна френска комбинация САЛТО 3® от 3 активни съставки за ставни проблеми.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

При проблемни състояния свързани със ставите!

    * Подпомага функциите на ставите и поддържането на опорно-двигателния апарат.
    * Подходящ е при усилено натоварване, тежка физическа работа, спорт и др.

ДЕЙСТВИЕ

Специфичен биоактивен млечен протеин

Открит и патентован от френските лаборатории BIO SERAE (чиито продукт е комбинацията SALTO 3®). Специфичният биоактивен млечен протеин в SALTO 3® допринася за:

    * подобряване защитата на хондроцитите;
    * инхибиране на ензимите матриксни металопротеази (MMP);
    * усилване действието на комбинацията от глюкозамин и хондроитин.

D-глюкозамин хидрохлорид

Дегенеративните и възпалителните процеси в ставите, а също и травмите, водят до постепенно "износване" на хрущяла и намаляване съдържанието на глюкозамин. Той е естествен компонент в човешкото тяло, основен градивен елемент при синтезата на колаген и други вещества, отговорни за здравината и еластичността на ставния хрущял. D-глюкозамин хидрохлоридът представлява най-чистата форма на глюкозамин, съдържаща 99 % от ефективното вещество. Благодарение на ниското си молекулно тегло той прониква изцяло в засегнатите стави. Експериментите показват, че поради малкия размер на молекулите, D-глюкозаминът се абсорбира почти изцяло в тъканите (степен на абсорбция
98 %). Той стимулира производството на
синовиална (смазваща) течност в ставните капсули и осигурява гладкото движение на ставите. Според скорошни изследвания D-глюкозаминът подпомага зарастването на раните по кожата и възстановяването на съединителната тъкан в ставите, като заедно с това намалява болката в тях.

Хондроитин сулфат

Хондроитинът осигурява достъпа на колаген и глюкозамин до най-нужните места в организма (колагенът е най-важният протеин, необходим за формирането на ставния хрущял). В резултат на действието на хондроитина заздравявянето на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо.


СЪСТАВ

Всяка капсула съдържа 0,500 g САЛТО 3® - оригинално съчетание от D-глюкозамин хидрохлорид > 40 %, хондроитин сулфат > 15 % и специфичен биоактивен млечен протеин
> 25 % на френската лаборатория BIO SERAE.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

В зависимост от тежестта на проблема и степента на увреденост на ставите и сухожилията, дневната доза при различните хора е различна. Най-често през първите два месеца се вземат 2 или, при по-тежки състояния, 3 капсули на ден, след което се взема поддържаща доза от две капсули дневно. Те трябва да се поглъщат цели, без да се дъвчат, с чаша вода по време на хранене.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА

Приемането на "Реставит" трябва да продължи поне 2-3 месеца, след което се прави почивка от един месец, а после курсът се повтаря.

Ако имате някакви въпроси обърнете се към вашия лекар или фармацевт
 

Заместители за РЕСТАВИТ # 30

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта