АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

С лечебна кал и вода от Поморийското езеро-лагуна известно, като „Свещеното езеро“ на древногръцката колония Аполония. Лечебните свойства на водите и калта на езерото са известни още от дълбока древност. По тези места траки, гърци и римляни са прилагали древноегипетския метод за лечение с кал на открито.

Сапунът „Свещеното езеро“ има тройно действие, чрез: Морската вода на езерото- изключително богата на минерали, микроелементи и планктон- с противовъзпалително действие, ускорява епитализацията, подобрява кръвоснабдяването, ускорява заздравяването на рани. Лечебната лиманна кал, пелиод(от гръцки пелос-кал). Влага се в сапуна в естествен вид. Снижава рН-то на кожата до неутрално, стимулира регенеративните процеси, подобрява обмяната на веществата, действа антисептично и хипоалергично.

Богатото и съдържание на сяра и микроелементи попълва кожния дефицит при кожни заболявания. Рапа- термална (изворна) вода и езерна луга, с езерен планктон - влага се в сапуна в естествен вид. Богата на минерали и микроелементи, със силен регенериращ, хипоалергичен и антисептичен ефект. Сапунът е подходящ, като средство за ежедневна хигиена. Притежава неутрално рН-максимално близко с кожата на човека. Поради доказаните лечебни свойства на лиманната кал, сапунът е подходящ за употреба за всякакъв тип кожа, с отличен ефект при чувствителна, лесно възпалима и проблемна кожа.

Заместители за РЕФАН САПУН СВЕЩЕНОТО ЕЗЕРО 125ГР

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта