АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Реставит Алфа + Омега / Restavit Alfa and Omega

Хранителна добавка

Реставит Алфа + Омега / Restavit Alfa and Omega

Едновременният прием на капсулите ''Реставит Алфа'' и ''Реставит Омега'' подпомага функциите на ставите и поддържането на опорно-двигателния апарат. Има благоприятен ефект при износени и натоварени стави. Подходящ е при тежка физическа работа, спорт и др.

Състав:

Всяка опаковка се състои от 3 блистера х 10 броя (общо 30 броя) твърди желатинови капсули ''Реставит Алфа'' и 3 блистера х 10 броя (общо 30 броя) меки желатинови капсули ''Реставит Омега''. Всяка капсула '' Реставит Алфа'' съдържа: 500 мг концентриран екстракт от зеленоуста мида и помощни вещества: желатин и магнезиев стеарат. Всяка капсула ''Реставит Омега'' съдържа: 500 мг концентрирано масло от сьомга, богато на Омега 3 мастни киселини и помощни вещества: желатин, глицерин и вит. Е.

 

Предназначение:

Едновременният прием на капсулите ''Реставит Алфа'' и ''Реставит Омега'' подпомага функциите на ставите и поддържането на опорно-двигателния апарат. Има благоприятен ефект при износени и натоварени стави. Подходящ е при тежка физическа работа, спорт и др.

 

Начин на употреба:

Препоръчва се прием 2-3 пъти на ден по 1 капсула ''Реставит Алфа'' и 2-3 пъти на ден по 1 капсула ''Реставит Омега''(винаги 1 капсула ''Реставит Алфа'' + 1 капсула '' Реставит Омега''), след хранене с чаша вода или друга течност.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДНЕВНА ДОЗА от 3 капсули ''Реставит Алфа'' и 3 капсули РЕСТАВИТ Омега съдържа: 1500 мг концентриран екстракт от зеленоуста мида и 1500 мг концентрирано масло от сьомга, богато на Омега 3 мастни киселини.

 

Препоръки:

За максимален ефект, се препоръчва приемът на ''Реставит Алфа + Омега'' да продължи не по-малко от 3 месеца, след което може да се направи почивка.

 

Противопоказания:

При свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени.

 

Стрaнични действия:

Не са наблюдавани в посочените дози. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Продуктът не е лекарствено средство!

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

 

Опаковка:

60 желатинови капсули по 500 mg

Ако имате някакви въпроси обърнете се към вашия лекар или фармацевт

Заместители за РЕСТАВИТ АЛФА+ОМЕГА 500МГ 30+30КАПС

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта