АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

REVULSAN / РЕВУЛЗАН крем

 

Състав:

Petrolatum, paraffin, paraffinum liquidum, cera flava, lanolin, isopropyl myristate, camphor, eucalyptol, lavandula latifolia oil, mentha piperita oil, anethole, cinnamon bark oil,  eugenia caryophyllus oil

Предназначен е да тонизира, омекотява, хидратира, възстановява и защитава кожата от въздействието на факторите на външната среда. Допринася за по-доброто кръвоснабдяване на кожата. Козметичният продукт е особено подходящ за суха, чувствителна  и проблемна кожа.

Начин на употреба:

Нанася се с леки масажни движения върху предварително измитата и подсушена кожа на тялото до пълното му попиване.

Внимание:

Съдържа камфор. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Не се препоръчва за деца под 6 години. Не се препоръчва за лица със свръхчувствителност към етерични масла и към парфюми.Заместители за РЕВУЛЗАН КРЕМ 18ГР

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта