АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Revalid® капсули

 

Капсулите Ревалид се произвеждат изключително за “Евофарма” – в завода на швейцарската фирма “ Vifor ” в град Villars - sur - Glane .

На българския пазар се предлагат успешно като лекарствен продукт за заздравяване косите и ноктите от 1995 год. насам.

Ревалид се прилага при: косопад от различен произход, алопеция, изтощена коса, чупливи нокти. Ревалид е показан при нарушения в растежа на косъма от различен произход (монилетрикс, трихорексис нодоза и др.); нарушена структура на косъма (чупливост, разцепване на косъма, косопад, изтощена коса); нарушения в растежа и дистрофии на ноктите (ониходистрофия, коилонихия, шизонихия, онихорексис и др.)

Кое е уникалното в Ревалид?

Единствено в Ревалид се съдържат едновременно: - аминокиселините ЦИСТИН и МЕТИОНИН (прекурсор на Цистеин в организма на човека) – за изграждане на ДВОЙНО повече СОБСТВЕН кератин.

- микроелементите Мед, Цинк и Желязо са свързани в хелатен комплекс със соеви протеини, което осигурява достигането им в естествен вид до корена на косъма и нокътя.

По този начин те осигуряват еластичност, блясък и здравина на косъма. Те запазват и естествения цвят на косъма, като забавят побеляването му.

- екстракти от просо и пшенични кълнове – природен източник на натурални протеини и витамини – естествени градивни елементи на косата и ноктите.

Формулата на Ревалид се допълва и от витамини само от група B , парааминобензоена киселина, медицински дрожди, биотин, силициев двуокис.

Тези елементи в оптимално количество създават уникалната комбинация на Ревалид.


Какви са причините, които правят нашите коси и нокти крехки и уязвими?

- Механични увреждания (сушене, четкане),

- Химични (боядисване) или лъчеви (слънце и UV) увреди,

- Косопад по време на болест или медикаментозна терапия,

- Косопад при физическо или психическо изтощение,

- Косопад по време на или след проведени диети,

- Косопад при бременност и кърмене ,

- Преждевременно побеляване на косъма ,

- Чупливи нокти вследствие на недостиг от минерали .

Как Ревалид лекува корена на проблема?

Състоянието на косъма и неговия корен, респективно на нокътя зависи от наличието на хранещи ги структурни елементи в кръвообращението.

Основният градивен елемент на косъма и роговицата на нокътя е белтъкът Кератин. Той не може да бъде усвоен от организма в готов вид. Кератинът трябва да се изгради самостоятелно и е специфичен за всеки индивид.

Поради тази причина швейцарските учени създават уникалната формула на Ревалид.

В уникалната формула на Ревалид се съдържат :

Аминокиселината ЦИСТИН - изгражда собствен, специфичен за индивида Кератин. Засилва растежа на косата и спомага за тяхната здравина.

Втората аминокиселина МЕТИОНИН , съдържаща се единствено във формулата на Ревалид, в организма естествено се преобразува в Цистеин, като по този начин той получава два пъти повече материал за изграждане структурата на косъма и нокътя.

Микроелементите :

Желязо - контролира дефицита на желязо, тъй като недостигът му може да доведе до преждевременно посивяване на косата.

Мед - както и желязото предпазва от преждевременно побеляване на косъма; недостигът му може да доведе до изразено забаване на последния етап от синтеза на Кератина, което от своя страна предизвиква посивяване на косъма.

Цинк - у частва в синтеза на Кератин. Подобрява качеството на косъма и предпазва от косопад. Тотална и частична алопеция е един от основните симптоми на недостиг на цинк и може да бъде лекувана чрез въвеждане на цинк.

Количеството на тези метали е строго прецизирано.

Те са защитени с предпазваща обвивка от соеви протеини в хелатен комплекс , която осигурява достигането им в естествен вид до корена на косъма и нокътя.

Витамините са важна част от терапията на изтощения организъм. Доказано е обаче, че само витамините от група В имат пряко участие в оформянето, регенерацията и растежа на косъма и нокътя. Те предпазват косата от изсушаване и други външни фактори.

Vit B 1 - активизират обменните процеси в корена на косъма и основата на нокътя. Оптимално дозираният във формулата на Ревалид Витамин В 1 катализира растежните процеси в корена на косъма, “събуждайки” космение фоликули от спящата фаза, в която се намира при косопад.


Заместители за РЕВАЛИД КАПС. # 90

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта