АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Пинсетата е с размер 9 см.Прави остриета.Изработена е от неръждаема стомана.Никелирана повърхност.Premax използва 2 вида неръждаема стомана:AISI 420: за ножиците и инструментиAISI 304: за пинсетиAISI 304: неръждаема стомана с висока степен на еластичност.Това е най-добрата стомана за пинсети.Друго предимство е, че AISI 304 може да поддържа тази еластичност по-дълго време, отколкото другите стомани, позволява по-дълъг живот на пинсетите.Продуктите с покритие от никел и хром имат голяма защита срещу корозия.Предлага се в четири цвята!

Заместители за ПРЕМАКС ОМНИЯ ПИНСЕТА ОРАНЖЕВА 40200090F

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта