Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
Aptamil 2 Comfort / АПТАМИЛ КОМФОРТ 2 /6-12МЕСЕЦА/ 400ГР | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

АПТАМИЛ КОМФОРТ 2

Aptamil 2 Comfort

Aptamil Comfort 2 е адаптирано мляко, осигуряващo добро храносмилане.
Продуктът съдържа калций, желязо, цинк, протеини, въглехидрати, мазнини (наситени и ненаситени), пребиотици, витамини А, B2, B6, B12, С, Е и други съставки, необходими за нормалния растеж и развитие на Вашето дете.
Когато то навърши 4 месеца можете да смените Aptamil Comfort 1 с частично адаптирано мляко, например Aptamil Comfort 2.

Aptamil 2 Comfort
е подходящ за
леки храносмилателни смущения.
Аптамил Комфорт 2 е преходно мляко, осигуряващо пълноценно хранене на бебето след 6-я месец заедно с останалите храни от дневното меню.

Съдържа пребиотици, което осигурява добро храносмилане.

Укрепва по естествен начин имунната система.
Съдържа имунофортис - патентована смес от специални хранителни вещества, които спомагат за естествено стимулиране на имунитета.
Намалява се риска от развитие на алергия и инфекции, осигурява по-меки изпражнения и при заместващо хранените деца, осигурява правилно хранене и ефективна защита на децата.

Аптамил Комфорт 2 е мляко с по-гъста консистенция, създадено за коnфорт на храносмилането и здравословно развитие на бебето.

Докозахексаенова (DHA) и арахидонова (AA) мастни киселини
- от изключително значение през детството, тъй като са отговорни за развитието на мозъка и ретината и играят важна роля в имунитета

Нуклеотиди
- строителни блокове на ДНК.
Изследванията показват, че кърмачета, хранени със заместители на кърма с нуклеотиди имат по-добър имунен отговор в сравнение с тези, които не приемат нуклеотиди.

Заместители за Aptamil 2 Comfort / АПТАМИЛ КОМФОРТ 2 /6-12МЕСЕЦА/ 400ГР

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс