Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
A-DERMA / А-ДЕРМА ИНТИМЕН ГЕЛ РН 5,5 500МЛ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

А-ДЕРМА ИНТИМЕН ГЕЛ

200 МЛ

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За ежедневна интимна хигиена, благодарение на формулата "сапун без сапун" и физиологичното си Рн, съобразено с чувствителността и лесната ранимост на интимните зони, омекотяващи и успокояващи активни съставки /реалба овес и глицин/ успокояват раздразненията и усещането за дискомфорт, поддържа добра среда на интимните лигавици и физиологична киселинност, като не нарушава естествената екосистема на интимните зони. Употребата му води до усещане за чистота, свежест и комфорт.Хипоалергенен продукт с отлична поносимост, доказана с клинични проучвания, проверени и контролирани от генеколози.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

За ежедневна хигиена, като течен сапун за външна употреба. Да не се използва за вагинални промивки

Заместители за A-DERMA / А-ДЕРМА ИНТИМЕН ГЕЛ РН 5,5 500МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин