Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
ANTIALLERSIN / АНТИАЛЕРЗИН ТАБЛ 25МГ # 20 Д | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

ANTIALLERSIN® АНТИАЛЕРЗИН®

 

ВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ ЛИСТОВКА ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРИЕМАТЕ ТОЗИ ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ.

- Запазете тази листовка. Може да Ви се наложи да я прочетете отново.

- Ако у Вас възникнат допълнителни въпроси, моля обърнете се към Вашия лекуващ лекар ши към фармацевт.

- Този продукт е предписан лично на Вас и не бива да го давате на никой друг. Toil може да навреди на други хора, дори ако те имат подобни на Вашите оплаквания.

 

В ТАЗИ ЛИСТОВКА СЕ СЪДЪРЖА СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ:

1. „Какво представлява Антиалерзин® и за какво се прилага.

2. Какво Ви е необходимо да знаете преди приложение на Антиалерзин®.

3. Как се прилага Антиалерзин®.

4. Възможни нежелани реакции.

5. Как да съхранявате Антиалерзин®.

6. Допълнителна информация.

 

АНТИАЛЕРЗИН® 25 mg, обвити таблетки PromethazineЛекарствено вещество в една обвита таблетка: Promethazine hydrochloride 25 mg

Помощни вещества: пшенично нишесте, повидон, колоидален силициев диоксид, талк, магнезиев стеарат, сукроза, титаниев диоксид, макрогол, оцветител 70 Е 104, глицерол .Антиалерзин се предлага в опаковки от 20 бр. обвити таблетки

 

ПРИТЕЖАТЕЛ НА РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА УПОТРЕБААктавис ЕАД1000 София, Българиябул. "Княгиня Мария-Луиза"2

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АНТИАЛЕРЗИН И ЗА КАКВО СЕ ПРИЛАГА

Антиалерзин® оказва мощно антихистаминово действие и потиска алергичните реакции, свързани с отделянето на хистамин в организма. Едновременно с това оказва и изразено влияние върху централната нервна система, което се изразява в успокояване, 'понижаване на телесната температура и др. Потиска повръщането. Прилага се за овладяване симптомите на алергия при:

• Цялогодишен алергичен ринит, сезонен алергичен ринит (сенна хрема, полиноза), алергичен конюнктивит (сезонен и цялогодишен);

• Остра и хронична уртикария (копривна треска);

• .Кожни заболявания със силен сърбеж;

• Лекарствени и хранителни алергии;

• Алергични реакции при ухапвания от насекоми.

¦ Използва се също така за лечение и предотвратяване неблагоприятните симптоми като световъртеж, гадене и повръщане при пътуване (т.н. болест на пътуването, морска болест), както и в хирургията и анестезиологията като успокояващо средство преди манипулации.

 

 

2. КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА АНТИАЛЕРЗИН®

Антиалерзин® не се прилага при:

• свръхчувствителност (алергия) към активното и/или някое от помощните вещества на продукта;

• деца на възраст под 2 години.

• остър пристъп на бронхиална астма

При приложението на този лекарствен продукт имайте предвид следното:Продуктът се прилага с повишено внимание при деца, възрастни болни и болни със заболявания на белите дробове поради риск от опасно потискане на дишането.Повишено внимание е необходимо и при болни със следните заболявания -болни с епилепсия и припадъци, някои кръвни заболявания, свързани с нарушения в образуването на кръвните клетки, бронхиална астма, закритоъгълна глаукома, аденом на простатата и затруднено уриниране. Този продукт не се прилага при деца с повръщане, за което не е установена точната причина.Приемът на продукта може да доведе до промяна в резултатите от някои лабораторни тестове - някои видове тест за бременност (могат да се отчетат фалшиво положителни или отрицателни резултати), повишени стойности на глюкозата в кръвта). 

 Съдържащият се в продукта Promethazine hydrochloride, поради противоалергичното си действие може да промени резултати при кожно-алергични тестове за доказване на алергия, поради което 3-4 дни преди провеждане на такива тестове е наложително прекратяване на лечението с продукта. Необходимо е да уведомите вашия лекар, че приемате този продукт преди провеждането на тези тестове.

 

 Приложение на Антиалерзин и прием на храни и напитки

Няма данни за необходимост от специален хранителен режим или ограничения на определени видове храни и напитки по време на лечението с Антиалерзин®. По време на лечение с продукта не трябва да се консумира алкохол.

Бременност

Преди прием на каквито и да е лекарствени продукти се консултирайте с лекуващия Ви лекар или с фармацевт.Не се препоръчва приложението на лекарствения продукт при бременни жени, поради липса на данни за безопасност при тези категории лица.Кърмене

Преди прием на каквито и да е лекарствени продукти се консултирайте с лекуващия Ви лекар или с фармацевт.Не се препоръчва приложението на лекарствения продукт по време на кърмене, поради липса на данни за безопасност в тези случаи.

Шофиране и работа с машини

Съдържащият се в продукта Promethazine hydrochloride може да предизвика ¦ като нежелани лекарствена реакция сънливост и забавяне на рефлексите, поради което продуктът не се прилага при шофьори и лица, работещи с машини или извършващи дейности изискващи повишено внимание.


Заместители за ANTIALLERSIN / АНТИАЛЕРЗИН ТАБЛ 25МГ # 20 Д

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин