АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

 

  LOPROFINилиRite–diet Low protein Baking mixе диетична смес за печене с ниско съдържание на протеиниОписание на продукта:     За диетично хранене при вродени метаболитни заболявания, бъбречни или чернодробни нарушения, за които се препоръчва нископротеинова диета. Храна за специални медицински цели.     Важно: да се използва под лекарско наблюдение.
	Хранителна информация за 100 гр. продукт:
				Енергия
				кДж
				1473
				ккал
				347
				Протеини
				гр.
				0.4
				в това число фенилаланин
				мгр.
				9
				Въглехидрати
				гр.
				83
				в това число захари
				гр.
				4
				Мазнини
				гр.
				1.5
				в това число наситени
				гр.
				1
				Фибри
				гр.
				4
				Натрий
				гр.
				<0.1

Състав: Картофено нишесте, царевично нишесте, захар, стабилизатор (хидроксипропилметил целулоза (Е 464)), емулгатор (моно- и диглицериди на мастните киселини (Е 471)), желязо, никотинова киселина, тиамин-хидрохлорид.Съхранение: На хладно, сухо място, далеч от пряко попадане на слънчева светлина. След отваряне съхранявайте в херметичен контейнер и използвайте в рамките на един месец. Rite-Diet Low Protein Baking Mix може да се използва вместо пшенично брашно, за повечето ястия и печива. Употребява се за готвене и печене с растителна мазнина. Свинска мас не се препоръчва. При диета с ограничение за натрия и калия, е подходящо да се приготвят хляб и сладкиши без сол (при използване на растителна мазнина). Ако има лактозен интолеранс, винаги използвайте растителна мазнина.Размер на опаковката: 500 гр.

Заместители за ЛОПРОФИН 400ГР # 1

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта