АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Лосион за почистване и лечение на акнеПоказания :За почистване и/или лечение на:? акне? мазна и проблемна кожа? големи кожни повърхности (гръб, гърди).Начин на Действие:ЛИЗАНЕЛ лосион актив (Lysanel lotion active ) има:- кераторегулаторно действие, дължащо се на ? и ? XK, които благоприятствателиминирането на комедоните.- себорегулаторно действие, дължащо се на азелаиновата киселина и цинковите соли.- почистващо действие.- успокояващо действие, дължащо се на алантоина ЛИЗАНЕЛ лосион актив (Lysanel lotion active ) е богат на хидратиращи съставки, които имат матиращ ефект, при който се намалява лъщенето на кожата.Начин на приложение:ЛИЗАНЕЛ лосион актив (Lysanel lotion active )се прилага сутрин и вечер върху засегнатите зони с помощта на памучен тампон, като процедурата се повтаря докато тампонът остане чист. Без изплакване!

Заместители за ЛИЗАНЕЛ АКТИВ ЛОСИОН 100МЛ SVR

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта