АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

          ТАКИ ДЕПИЛИРАЩИ ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ С ВОСЪК ЗА ЧУВСТВ.КОЖА

РЕЗУЛТАТИ В 3 ЛЕСНИ СТЪПКИ - подготвя, депилира, хидратира.

Дерматологично тестван.

Начин на употреба:

1. Кърпичките за използване преди депилацията съдържат почистващи агенти, като почистват и подготвят кожата Ви, за да ъде в оптимално състояние за депилацията.

2. Лентите с восък са готови за използване. Приложете ги директно и ги отстранете с едно единствено движение. Формулата им е ефикасна при къс косъм (над 2 мм), за постигането на резултати, които продължават до 4 седмици.

3. Кърпичките за използване след депилацията, обогатени с лайка и натурални масла, отстраняват остатъците от восък, като едновременно с това успокояват и омекотяват кожата.

 

Предупреждение при използване:

Когато използвате този депилаторен восък за първи път или при нова зона, изпробвайте върху малко пространство в зоната, която ще третирате, като следвате указанията за употреба в листовката. Ако до 24 часа не се наблюдава никаква реакция, пристъпете към депилацията. Препоръчва се за зоната на краката, ръцете, подмишниците и слабините. НЕ НАНАСЯЙТЕ върху скалпа, зърната на гърдите, както и в зоната на гениталиите или в перианалната област. НЕ нанасяйте върху бенки, разширени вени, брадавици, пъпки, нито върху напукана, възпалена или изгоряла от слънцето кожа. Не бива да се използва от лица в напреднала възраст или такива , които страдат от проблеми с кръвообръщението. Подходяща е за използване от бременни жени, но може да причинят синини. Ако приемате лекарства или имате някакъв вид нарушения, които биха могли да засегнат кожата, преди ползване, се консултирайте с вашия лекар. Не се излагайте на слънце и избягвайте ползването на продукти, съдържащи алкохол, върху съответната зона 24 часа преди и след депилацията. Нормално е след депилацията кожата да се зачерви. Не използвайте вода, нито спирт, нито разтворители, за да отстраните восъка. Изчакайте 24 часа  преди да използвате дезодорант.

Състав:

Кърпички преди депилация: Вода, денатуриран алкохол, пропилен гликол, бутилпарабен, етилпарабен и др.

Восък: Глицерил розинат, цитрал, микрокристален восък и др.

Кърпички след депилация: течен парафин, лечебна лайка, метилпарабен и др.

Заместители за ЛЕНТИ ДЕПИЛИРАЩИ ЗА ЛИЦЕ ТАКИ С ВОСЪК ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА # 6

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта