АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

<p> <strong>ЛЕД ИХТИОСОФТ Ш-Н П/В ПЪРХОТ И СЪРБЕЖ</strong></p><p> I-Soft&reg; е оригинална комбинация от три активни съставки със синергично действие за регулиране на състоянията на десквамация: &bull; Ихтиол содиум: катран, произхождащ от шисти, който е познат със своите редуциращи, успокояващи и антисеборейни свойства. &bull; Амониев лактат: кераторегулиращото му действие улеснява елиминирането на сквамите &bull; Салицилова киселина: с кератолитични свойства, благоприятства отстраняването на сквамите и засилва действието на амониевия лактат и ихтиола.</p>

Заместители за ЛЕД ИХТИОСОФТ Ш-Н П/В ПЪРХОТ И СЪРБЕЖ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта