АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

<p> <strong>ЛЕД НОРЕГИН ИЗМИВАЩ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ 200МЛ</strong>.</p><p> Норегин - интимна хигиена - измиващ хидратиращ крем Хипоалергенен , без сапун , без парабени , ежедневна хигиена , премахва сухотата на вагиналната лигавица , възстановява интимната микрофлора. Нежният измиващ хидратиращ крем Норегин съдържа : -екодермин - поддържа бактериалната пролиферация на влагалището -комбинация от прополис и ленено масло - премахва сухотата на влагалището , като възстановява хидролипидното покритие на лигавицата -натурална розова вода - противовъзпалителен ефект , създава чувство за свежест и нежност.</p>

Заместители за ЛЕД НОРЕГИН ИЗМИВАЩ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ 200МЛ.

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта