АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

<p> <strong>ЛЕД АКТИПУР ГЕЛ П/В ПЪПКИ 30МЛ</strong></p><p> Actipur крем спомага за премахването на пъпките и черните точки, благодарение на комбинацията на патентования комплекс от високотехнологични активни съставки: Phitosphingosine, Серамиди, VitaminPP. Кремът спомага за изчистването на акнеичната кожа и вьзстановяването на естествения й баланс. Actipur крем регулира и намалява хиперсекрецията на себума. Той има лека флуидна текстура и дава матиран, и копринен завършек на кожата на лицето. Начин на употреба: Нежно почистете кожата на лицето (използвайте Actipur измиващ гел) и нанасяйте Actipur крем всеки ден в продължение поне на два месеца. Ако проблема продължава, консултирайте се с вашия доктор или фармацевт.</p>

Заместители за ЛЕД АКТИПУР ГЕЛ П/В ПЪПКИ 30МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта