АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

<p> <strong>ЛЕД ЗЕНИАК КРЕМ</strong></p><p> Ежедневна грижа за фина и мазна кожа, Zeniac&reg; LP улеснява отстраняването на несъвършенствата и ограничава тяхната поява чрез действието на АХК. Благодарение на система за постепенно отдаване на базата на микрогъби, тази грижа гарантира ефективност и поносимост, осигурявайки свеж матов ефект. Формулата е обогатена с репей, биотин и цинк, които придават себорегулиращи и прочистващи свойства. При редовна упот&shy;ре&shy;ба кожата става матова, гладка и чиста.</p>

Заместители за ЛЕД ЗЕНИАК КРЕМ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта