АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

<p> <font color="#00ff00" size="3">LED - Zeniac&reg; Измиващ гел с висока по<a class="dowblebord" href="http://apteka.info.com/any_popups.php?action=adsprev&amp;adsintextid=14" rel="#overlay" target="_blank">нос</a>имост</font></p><p> &nbsp;</p><p> Специално създаден за мазна, реактивна кожа или кожа, отслабнала поради антиакнеични лечения, Zeniac&reg; измиващ гел е почистващ гел без сапун, с мека измиваща основа, който предлага висока по<a class="dowblebord" href="http://apteka.info.com/any_popups.php?action=adsprev&amp;adsintextid=14" rel="#overlay" target="_blank">нос</a>имост. Лесен и приятен за употреба, гелът подготвя кожата за нанасяне на дерматологичната грижа.</p>

Заместители за ЛЕД ЗЕНИАК ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта