АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

                                              ЛЕВОФЛОКСАН КОЛИР. 5МГ/МЛ 5МЛ / Levofloxan collyr 5mg/ml 5ml

Левофлоксан, капки за очи, разтвор (INN левофлоксацин) е лекарствен продукт от групата на флуорохинолоните, трета генерация. Притежава широк  антибактериален спектър и висока степен на проникване в очните структури. Показан е за лечение на повърхностни очни инфекции, причинени от бактерии, чувствителни към действието на левофлоксацин.

Подгрупа: Хинолонови антибактериални средства, Флуорохинолони

С рецепта

Начин на приложение: За очно приложение.

Опаковка: Бели пластмасови флакони с обем 5 ml, снабдени с апликатор – капкомер и затварящи се с капачка на винт със защитн пръстен.
Един флакон в картонена кутия.

Описание/Показания:

Активното вещество, съдържащо се в това лекарство е левофлоксацин, което представлява антибактериален препарат от групата на флуорохинолониге. Той нарушава развитието и размножаването на бактерии, които често причиняват очни инфекции при хората.
Levofloxan се прилага за лечение на поврхностни инфекции на очите, причинени от бактерии, чувствителни към неговото действие.

Състав: Активно вещество в 1 ml разтвор: левофлоксацин хемихидрат (levofloxacin hemihydrate) 5.12 mg, екв. на левофлоксацин (levofloxacin) 5 mg

Моля консултирайте се с вашия лекар или фармацевт,ако имате някакви въпроси.

Заместители за ЛЕВОФЛОКСАН КОЛИР. 5МГ/МЛ 5МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта