АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

<p> <strong>ЛЕД АКТИПУР ОЦВЕТЕН КРЕМ ЗА СВЕТЛА КОЖА 30МЛ</strong></p><p> LED - Actipur&reg; - оцветен крем Actipur оцветен крем прикрива и коригира недостатъците едновременно. Благодарение на петентования комплекс от Phytosphingosine, Серамиди и VitaminPP, който спомага за премахване на несъвьршенствата и балансира мастната секреция, вашата кожа е матирана и недостатьците ги няма. Неговият цвят дава естествен и здрав вид на кожата. Начин на употреба: Нанасяйте на лицето и врата всяка сутрин, вместо вашия обичаен дневен крем.</p>

Заместители за ЛЕД АКТИПУР ОЦВЕТЕН КРЕМ ЗА СВЕТЛА КОЖА 30МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта