АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

ЛАЙКА / Chamomile

Лайка подкрепя функцията на дихателния тракт. Д-р Тошков лекува хроничен фарингит, хроничен синузит и сенна хрема с помощта и на Лайка. Когато Лайка е под форма на чай, това е един много приятен билков чай, но с много малки лечебни свойства. Според д-р Тошков Лайка трябва да се приема само на таблетки, за да окаже своето силно въздействие върху дихателния тракт.

Как и колко може да се приема?

Лайка се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е от 2 до 3 таблетки. Благоприятното действие на Лайка се проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 3-4 месеца). Особено подходяща през зимните месеци.


Има ли нежелателни и странични ефекти?

Лайка няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна.Предозиране на Лайка не може да се получи. Лайка не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Лайка може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате.

Заместители за ЛАЙКА ТАБЛ. # 120 Д-Р ТОШКОВ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта