АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

TOLERIANE измиваща гел-пяна150 мл тубаИзмиващ гел-пяна.Подходящ за нетолерантна нормална до мазна кожа.Гелът образува богата пяна,която лесно се отмива,отстранявайки нежно всички замърсявания и следи от грим по кожата на лицето.Предпазва кожата от изсушаване или раздразнение в следствие на почистването с вода.УпотребаС малко количество гел направете пяна в дланите си, нанесете я с лек масаж върху лицето. Изплакнете обилно с вода и подсушете, без да триете.Активни съставкиТермална вода La Roche-Posay - успокоява, омекотява и има антиоксидантно действие;Глицерин - хидратира;Disodium EDTA - неутрализира твърдата вода.

Заместители за ЛА РОШ ПОЗЕ ТОЛЕРИАН ГЕЛ ИЗМИВАЩ 150МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта